Een echte Boxtelse bruiloft

Inmiddels woon ik sinds begin 2018 in Boxtel en had ik al verschillende bruiloften gehad in Boxtel eo, maar nog nooit eentje in het centrum zelf, tot vorig jaar! Het was een donderdag, 3 weken voor de grote dag, toen ik een telefoontje kreeg of dat ik op de grote dag nog beschikbaar was, een volmondige JA volgde vanuit mijn kant. Normaliter heb ik voor iedere trouwdag een loveshoot, zodat we alles samen nogmaals kunnen doorlopen en alle mooie plekjes kunnen opzoeken. In dit geval, was dit niet aan de orde.

Meegaan in de beleving en vrolijkheid van degene die je fotografeert

Elke reportage brengt uitdaging met zich mee. In dit geval was het vooral een bijzondere uitdaging, namelijk de uitdaging dat ik het bruidspaar alleen per telefoon heb gesproken maar nog niet in persoon. In dit geval was dit geen probleem. De dag dat ik binnen kwam bij Jeroen, Nancy en Cato, was ook de dag dat alles heel relax ging. Iedereen was zo ‘go with the flow’, waardoor deze dag heerlijk verliep. 

De ceremonie

De ceremonie vond plaats in (jawel) Boxtel en wel in de Koetsier! Het was een prachtige ceremonie welke plaatsvond in een prachtige, lichte ruimte met warme woorden en enorm fijn gezelschap. Hierna was het tijd om de taart aan te snijden en te proosten. 

Let’s make lovely memories together

Als laatste hebben we foto’s gemaakt in het centrum van Boxtel. We hebben foto’s gemaakt aan de Dommel, bij het gemeentehuis en voor De Kerk. Dit bruidspaar wilde graag spontane foto’s. Dit is zoals te zien is, gelukt.  

Recensie van Jeroen & Nancy ‘”Charlène heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft! Wat een geluk dat ze op die dag nog tijd voor ons vrij wist te maken! Ze denkt met je mee over locaties, ze stelt je op je gemak en heeft erg leuke ideeën voor de foto’s! Als kers op de taart kregen we diezelfde dag al enkele foto’s toegestuurd, zó leuk! Ook kregen we alle foto’s al 3 weken na de trouwdag! Diezelfde avond hebben we alle foto’s teruggekeken. Onwijs leuk om die dag weer terug te beleven! Kortom; ik zou haar iedereen aanraden!”

Fotograaf nodig?

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die met jullie meedenkt en geen idee uit de weg gaat en waarbij je echt op je gemak bent? Neem gerust contact op, dan hebben we het er eens over!

Bij Charlène Fotografie krijg je voor een vaste prijs alle bewerkte foto’s.

bruiloftsfotograaf