Charlene Fotografie

  • Newborn
  • Bruiloften
  • Zwangerschap
  • Familie
  • Vrienden

Boudoir

Op deze pagina vind je voorbeelden van foto’s welk ik maak maar ook de opties en mogelijkheden, net als de prijzen die daarbij horen.

Het is een kans om kunstzinnige, intieme beelden van jezelf te maken en je persoonlijke stijl en smaak uit te drukken.

Een cadeau aan jezelf, omdat je prachtig bent!

Nu jij hier op deze pagina aan het kijken bent, dan heb je waarschijnlijk al serieuze interesse in een boudoirreportage. Ben je benieuwd naar hoe ik jou weer met een grote glimlach naar jezelf laat kijken, hoe ik jou een boost kan geven en jij je weer enorm sexy en vertrouwd voelt in jouw eigen lijf. Misschien ervaar je het als spannend om foto’s van jezelf te laten maken in lingerie. 

Ik kan je garanderen dat dit een beleving is die je in je leven gedaan moet hebben. Jezelf in de watten leggen en op een spannende maar mooie manier worden gefotografeerd. De reportage vindt plaats waar jij graag wilt. Dit kan in een hotel, in jouw eigen huis, buiten, of waar jij het wil.

 

M.
Lees verder
Een Boudoir shoot doen is eigenlijk iets wat ver uit mijn comfort zone ligt. Maar als ik naar mijn lijf kijk 10 jaar geleden.. toen dacht ik ‘ik heb wel een buikje’. Als ik die foto’s nu zie denk ik wow wat had ik een goed lijf. En ik gok dat ik dat over 10 jaar weer denkt. Poee toen had ik nog zo’n ‘goed’ lijf. Want tsja eigenlijk is ieder vrouwenlijf mooi. Ze zijn gewoon allemaal anders. Dus besloot ik om Charlène een berichtje te sturen. Die was gelijk enthousiast en stuurde wat toffe ideeën door. Alles met haar ingepland. Stiekem echt heel spannend. Want na mijn zwangerschappen is mijn lijf anders dan voorheen. Met een tas voor toffe setjes kwam ik aan op locatie. Daar hebben Charléne en ik samen gekeken wat het beste bij mijn boudoir shoot zou passen. We begonnen met wat gekledere foto’s om wat in te komen. Niet te blood maar wel sexy. Ze stelde me enorm op mijn gemak. Toen de echte setjes aan gingen ging er ook een soort knop om. Yes! Let’s do this! Met goede tips en kleine aanpassingen in mijn houdingen heeft Charléne mij door de boudoir shoot gecoacht. En met succes ! Wow wat een gave foto’s zijn het geworden! Ik sta versteld van mijn eigen lijf! De mooiste foto’s staan gebundeld in een eigen magazine. Ik ben er heel trots op! En gok dat ik ze er nog wel eens bij ga pakken als ik 10/20/30 jaar verder ben. Ik zou echt alle dames die ik ken adviseren om een boudoir shoot in te plannen met Charléne. Je gaat er geen spijt van hebben. Dank voor de prachtige foto’s en de super gave ervaring lieve Charléne!
Mandy
Lees verder
Een leuke Boudoir shoot gehad in de natuur. In het begin even wennen maar voelde me snel op mijn gemak en leuke fotos als eindresultaat
Marjon
Marjon
Lees verder
Tijdje geleden samen met Charlene een Boudoir photo shoot gedaan in de bossen. Bijzondere ervaring met prachtige foto's. Ze stelde me erg op mijn gemak, zeker omdat dit geen alledaagse shoot is (in ieder geval niet voor mij ;-)). Het resultaat....gedurfd sexy, maar ook beschaafd classy foto's, gebundeld in mijn eigen limited Playboy editie. Bij twijfel, ik zou zeggen doen. Een mooie ode aan jezelf.
Me.
Me.Boudoir
Lees verder
Mijn allereerste boudoirshoot geboekt bij charlene en wat vond ik het spannend. Ee hebben van te voren contact gehad en besproken wat ik graag zou willen. Een binnne of een buiten shoot. Nadat we samen hadden gesproken koos ik uiteindelijk voor een buitenshoot. Ik moest aan de slag met een moodbord en uierdoor begon het idee voor mij steeds meer vorm te krijgen. We hebben een datum gepland en toen was het DE dag. Beetje ongemakkelijk kwam ik aan bij het bos, maar Charlene stelde me al heel snel op me gemak. Eerst een stukje wandelen en door het kletsen voelde ik de zenuwen iets weggaan. Toen kwam het moment dat ik toch echt " uit de kleren moest". Nadat ik de eerste outfit aanhad maakt Charlene de eerste foto's. Die liet ze gelijk aan mij zien en daar werden we beide erg enthousiast van. Mijn zenuwen verdwenen steeds meer naar de achtergrond naarmate de shoot volgde en ik voelde me zelfvertrouwen groeien. Charlenne bleef goed communiceren en als ik ergens niet tevreden over was, keken we samen hoe we dit konden ombuigen naar een fijner beeld voor mij. Doordat ik tussendoor de foto's mocht zien, vond ik het steeds minder spannend en heb ik uiteindelijk ook foto's gemaakt waarvan ik dacht dat ik dit nooit zou durven. Ook nade fotoshoot hebben we contact gehad om de Playbunnie helemaal naar mij zin te krijgen. En ik kan je vertellen, deze viel niet alleen bij mij in de smaak 😉 Dank je wel voor deze bijzondere ervaring Charlene!
Previous
Next

FAQ

1. Welke kleding moet ik aan tijdens de boudoirreportage?
Doe iets aan waar jij je fijn bij voelt. Als jij je ergens fijn in voelt, straal je dit ook uit. Voorafgaand aan de reportage vraag ik je om een moodboard naar mij door te sturen. Op hand hiervan zie ik wat je wensen zijn en kan ik je ook tips geven wat je het beste aan kunt doen.

2. Moet ik een bepaald lichaam hebben voordat ik een boudoirreportage kan laten maken?
Nee, absoluut. Je bent mooi zoals je bent. Ik zorg ervoor dat je nog zelfverzekerder de deur uitgaat dan dat je al was. Het is zo tof!

3. Ik vind het echt niet fijn als je een bepaald gedeelte van mijn lichaam op de foto zet. Hoe ga je hiermee om?
Heel simpel. Dat doe ik dan niet of nauwelijks. Deze reportage moet voor JOU een feestje zijn. Daar hou ik uiteraard rekening mee.

4. Wat gebeurt er met de foto’s nadat de reportage is gemaakt?
Ik heb een eigen ‘Playbunnie’ ontwikkelt, waardoor de foto’s in een magazine met een persoonlijk verhaal aan je partner kan worden gegeven als verrassing. Hoe leuk is dat! Uiteraard krijg je alle door mij bewerkte foto’s (minimaal 40) aangeleverd.

 

 

Wil je een kennismakingsgesprek? Leuk! Vul onderstaand formulier in.

Deze website maakt gebruikt van Cookies om het voor u beter te maken. Cookie Policy

Inhoud is bescherm, rechter muisknop is uitgeschakeld.