Charlene Fotografie

  • Newborn
  • Bruiloften
  • Zwangerschap
  • Familie
  • Vrienden

9 maanden, 9 bijzondere maanden, 9 maanden om nooit te vergeten en ik zorg ervoor dat jouw zwangerschap op het mooist word gefotografeerd.

Het Fotograferen van
een zwangerschap.

De Fotoshoot.

Charlène Fotografie

Een bijzondere periode

Wat een ontzettende bijzonder periode is er voor jullie aangebroken. Of je nu je eerste, tweede of voor de derde keer een kindje verwacht, het blijft een zwangerschap en deze zijn in elk opzicht bijzonder!Op deze manier voelt iedereen zich goed en fijn waardoor je de mooiste foto’s krijgt van jullie kindje.

Geniet momenten

Wat is er nu mooier dan mensen zien te genieten?

Unieke Zwangerschap fotografie door Charlène Fotografie

Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 32 en 36 weken zwangerschap. Je buik is dan al mooi en aanwezig en je voelt je dan ook nog fit! Op een eerder moment tijdens je zwangerschap zullen we, samen met je partner indien gewenst, alles door bespreken om zo de shoot aan jullie verwachting te kunnen laten voldoen. 

Een shoot kan bij jullie thuis, eventueel in mijn studio maar het mooiste is natuurlijk op een prachtige locatie met geweldig licht!

Met een passie voor kunst, technologie en de schoonheid van moederschap (ik ben een onwijs troste mama van 3 knappe jongens), heb ik Unique Bodyprint opgericht om aanstaande moeders de kans te geven hun zwangerschap op een onvergetelijke en tastbare manier te herinneren.

Details

Daarnaast mogen we de details natuurlijk niet vergeten

Ben ik de Zwangerschap fotograaf die jij zoekt of heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op.

    Deze website maakt gebruikt van Cookies om het voor u beter te maken. Cookie Policy

    Inhoud is bescherm, rechter muisknop is uitgeschakeld.